Mazda CX-70 Forum banner
121 - 140 of 414 Posts
Dziękuję @ASH8, aktualizacja zakończona bez problemu i wydaje się, że DPS działa teraz znacznie lepiej :) Proszę, sprawcie, żebyśmy byli zadowoleni, dostarczając te pliki aktualizacji, abyśmy nie musieli odwiedzać dealera i czekać tam godzinami z powodu tego prostego zadania.

7000C04-EU07-14018 AKTUALIZACJA OPROGRAMOWANIA dla MAZDA CX-60 jest JUŻ dostępna (dziękuję Panu Birdie).

TAK, możesz pobrać ze starego linku, jeśli chcesz lub MUSISZ wysłać do mnie wiadomość tutaj na forum, aby otrzymać link do pobrania.
LINKI do pobrania NIE MOGĄ być publicznie wyświetlane na tym forum.
Chcę tylko podziękować za wszystkie wysiłki i szybką odpowiedź. Moja aktualizacja z 14016 do 14018 przebiegła bezproblemowo dzięki bogactwu informacji, które udostępniłeś. Mam nadzieję, że będziesz kontynuował swoją "służbę społeczną" i nie zniechęcisz się przez ludzi, którym nie chce się czytać.

Nie mogłem odpowiedzieć na Twoją wiadomość (najwyraźniej nie spełniam minimalnych wymagań!?) - więc DZIĘKUJĘ!

Discussion starter · #125 ·
Dla australijskich i nowozelandzkich właścicieli CX-60, wszystkie używają tego samego oprogramowania jak Europa i Wielka Brytania, tak jest od czasu, gdy Australia zmieniła przepisy z ADR na UE około 3 lata temu.

Wszystko w porządku! Dzięki ASH8

121 - 140 of 414 Posts